Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de retur

RETURURILE DE MARFĂ – RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VÂNZARE

 1. Clientul – consumator, așa cum este definit conform normelor în vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica motivul, pe baza dispozițiilor legale și a principiilor de mai jos.
 2. Termenul de retragere din contractul de vânzare a Mărfurilor expiră după împlinirea a 14 zile de la data când Clientul a intrat în posesia mărfurilor sau când o a treia persoană, alta decât transportatorul, indicată de către Client, a intrat în posesia Mărfurilor.
 3. Pentru a-şi exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie să aducă la cunoştinţa Magazinului decizia sa de renunţare, printr-o declaraţie clară (de ex: e-mail) transmisă pe adresa: vanzari@antoluconcept.ro cu mențiunea "RETUR".
 4. Clientul trimite mărfurile care fac obiectul retragerii din contract la următoarea adresă poştală: Str Alexandru Lapusneanu Nr 13 sect 1 Bucuresti cu mențiunea "RETUR" .
 5. Clientul suportă costurile directe de returnare a mărfurilor
 6. Pentru inlocuire produs va rugam sa trimiteti un e-mail la: vanzari@antoluconcept.ro
  Va rugam sa ne prezentați problema detaliat, va rugam sa ne atașați poze la produse cat și numărul comenzi
 7. Pentru rambursare banilor pentru produse va rugam sa trimiteti un e-mail la: vanzari@antoluconcept.ro
  Va rugam sa ne prezentați motivul returnarii, va rugam sa ne atașați poze la produse cat și numărul comenzii


ATENȚIE :

Schimbul produselor sau returnarea banilor se face doar pe e-mail

       ***  Telefonic puteți doar plasa o comanda  ***

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau prezinta defecte, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara nici un cost suplimentar pentru dumneavoastra. 

Sunteti raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor.

Nu uitati sa puneti in coletul pentru retur originalul sau copia dovezii de cumparare  (factura)

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

 Noi va vom returna numai valoarea produsului, nu si costurile de transport, CHELTUIELILE DE RETUR VOR FI SUPORTATE DE CATRE CLIENT.

Restituirea banilor se face numai in baza unui CONT BANCAR, taxa de transport va fi suportata de catre dumneavoastra.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

 1. Produsul trebuie ambalat in starea in care a fost primit, astfel incat sa nu suporte deteriorari, impreuna cu toate documentele primite.
 2. Suna la orice companie de curierat si solicita ridicarea coletului de la adresa ta. Pentru siguranta produselor, iti recomandam sa alegi firme de curierat care pun la dispoziție confirmare de primire / urmarirea coletului
 3. Nu uita sa specifici contul bancar pentru a-ti putea returna banii pe adresa de mail: vanzari@antoluconcept.ro.
 4. Adauga factura aferenta comenzii
 5. Specifică pe colet ”RETUR” și trimite-l la adresa: Str Alexandru Lapusneanu Nr 13 sect 1 Bucuresti,  ROMANIA. Nu este posibil returul coletului personal la sediul firmei, acesta trebuie livrat.
 6. Contravaloarea produsului returnat iti va fi rambursata in cel mult 14 zile calendaristice de la ridicarea returului.


OBSERVAȚII 

Returnarea o faci pe cont propriu, costul de transport nu va fi rambursat. Nu ne trimite colete "cu plata la livrare" – nu avem posibilitati tehnice de a primi un astfel de colet.

Esti raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor.